Al meer dan 15 jaar internationaal op het hoogste niveau onnavolgbaar als illusionist. Een mentale allrounder en fysieke alleskunner.

CLose-Up Magic

Waarbij Jan al rondlopend recht onder de neus van de gasten illusies met munten, telefoons, gedachtenlezen en kaarten doet en iedereen enthousiast en verwonderd achterlaat.

Shows

Voor elk congres, bedrijfsevenement en bruiloft!

Workshops & Trainingen

Op maat gemaakte interactieve workshops en trainingen welke goed aansluiten op de thema’s vanuit de opdrachtgever.

JAN REINDER

Jan Reinder is professioneel keynote spreker, illusionist, mentalist en creatief denker. Hij verdiept zich continu in denkprocessen en creativiteit. Als keynote spreker inspireert en motiveert Jan Reinder bedrijven al meer dan 15 jaar met zijn Magic Minded bedrijfsshows, workshops en trainingen. Vanuit zijn perspectief als professioneel illusionist geeft hij zijn visie over hoe je meer haalt uit je werk en leven. Hij wil graag mensen verwonderen, aan het denken zetten en creativiteit stimuleren bij zijn publiek. Jan Reinder reist als artiest de hele wereld over voor theater, TV en bedrijfsshows. Ook stond hij op de bühne in Las Vegas, Just for Laughs en het bekende Magic Castle in L.A.

Direct Contact
650
HAPPY CLIENTS
987
WORK COMPLETED
17
AWARD WINNING
7543
TELEPHONIC TALK
Top lezingen en centrale podium shows van Jan Reinder

Jan biedt een rijk palet aan thema’s en daaraan gekoppelde ‘magic moments’ zodat de klant zijn ideeën optimaal kan overbrengen. Door de jarenlange ervaring in de showbusiness vertolkt hij zijn kennis over uitdagingen, ontwikkeling en creativiteit vol verrassingen. Het is een unieke combinatie van een show met inhoud en entertainment, die op een onvergetelijke manier wordt overgedragen.

Jan Reinder Bedrijfstrainingen

Hoe kun je klanten zo beïnvloeden dat ze tot actie overgaan? Er is een aantal simpele trucs die je kunnen helpen om doelmatig je targets te bereiken. Jan Reinder introduceert de magische wereld van subliminale beïnvloeding aan het publiek  in een één- of tweedaagse training (1-60 deelnemers). Hij zal je laten zien hoe hij een duizendtal publiek in het theater krijgt waar hij ze hebben wil.

Presentatie technieken

Wil je jouw team verrassen met een knallende presentatie? Met behulp van Jan Reinder krijg je onder de knie hoe je zelf informatie op een onvergetelijke manier kunt presenteren. Presenteren is een kunst die iedereen kan leren, mits je angsten opzij zet en de uitdaging aangaat. In een workshop van 120 minuten (1-30 mensen) leer je de presentatietechnieken tot je te nemen om in korte tijd een geweldige presentatie neer te zetten.

VIDEO'S
MEET OUR HAPPY CLIENTS
De Specialisten

De specialisten, illusionisten en creatieve meesterbreinen waar wij nauw mee samenwerken, wie wij te allen tijde aanraden en waarvan wij zeker weten dat zij 100% kwaliteit leveren.

Quick Question?