Illusionist - Street Magician - Mentalist
JOCHEM NOOYEN
CLose-Up Magic

Waarbij Jochem al rondlopend recht onder de neus van de gasten illusies met munten, telefoons, gedachtenlezen en kaarten doet en iedereen enthousiast en verwonderd achterlaat.

Shows

Voor elk congres, bedrijfsevenement en bruiloft!

Workshops & Trainingen

Op maat gemaakte interactieve workshops en trainingen welke goed aansluiten op de thema’s vanuit de opdrachtgever.

Jochem Nooyen

Met een keynote presentatie van Jochem Nooyen maak je indruk op je publiek. Interactief, verfrissend en wonderlijk. Geen standaard interactie met handen opsteken maar persoonlijke illusies die je raken en aan het denken zetten over de werkelijkheid. In combinatie met de boodschap van jouw bedrijf worden deze illusies pakkend omgezet in een ervaring die blijft plakken.
Illusionist Jochem heeft kant en klare presentaties over ‘Beïnvloeding‘, over ‘Privacy‘ en over het thema ‘Niets is wat het lijkt’. Uiteraard kan alles aangepast worden en naar wens worden ingericht. Nodig deze illusionist uit als gastspreker op uw event, zijn presentaties worden gemiddeld beoordeeld met een 9,3.

Direct Contact
650
HAPPY CLIENTS
987
WORK COMPLETED
17
AWARD WINNING
7543
TELEPHONIC TALK
Top lezingen en centrale podium shows van Jochem Nooyen

Jochem biedt heel veel verschillende soorten shows aan. Deze worden veel geboekt tijdens congressen, beurzen, bedrijfsfeesten en bruiloften. In zijn spectaculaire en interactieve shows demonstreert illusionist Jochem Nooyen vele bijzondere acts die gaan over privacy en beïnvloeding.

Jochem Nooyen Close-up Magic

Jochem Nooyen is een meester in Close-up Magic, waarbij hij al rondlopend recht onder de neus van de gasten illusies met munten, telefoons, gedachtenlezen en kaarten doet en iedereen enthousiast en verwonderd achterlaat.

Trainingen & workshops

Jochem verzorgt ook workshops voor bedrijven en groepen die geïnteresseerd zijn in de fijne kneepjes uit het vak. Denk aan perceptie, afleiding, beter communiceren, vingervlugheid en gedachtelezen.

VIDEO'S
MEET OUR HAPPY CLIENTS
De Specialisten

De specialisten, illusionisten en creatieve meesterbreinen waar wij nauw mee samenwerken, wie wij te allen tijde aanraden en waarvan wij zeker weten dat zij 100% kwaliteit leveren.

Quick Question?