Illusionist - Street Magician - Mentalist
STEVE CARLIN
CLose-Up Magic

Waarbij Steve al rondlopend recht onder de neus van de gasten illusies met munten, telefoons, gedachtenlezen en kaarten doet en iedereen enthousiast en verwonderd achterlaat.

Shows

Voor elk congres, bedrijfsevenement en bruiloft!

Workshops & Trainingen

Op maat gemaakte interactieve workshops en trainingen welke goed aansluiten op de thema’s vanuit de opdrachtgever.

Steve Carlin

Steve Carlin is een professioneel en zeer ervaren tafel goochelaar. Met meer dan 15 jaar ervaring op de meest diverse locatie kunt u absoluut top entertainment verwachten! Googelaar Steve Carlin loopt tussen uw gasten rond en vertoont de meest verbazzingwekkende magic tricks. Ook weet Steve horloges, telefoons en portemonnees te rollen zonder dat zijn publiek het doorheeft. Een combinatie van magic, mentalisme, zakkenrollen en veel humor maken deze act een aanrader voor uw komende evenement. De magic acts van goochelaar Steve Carlin zijn geschikt voor alle leeftijden!

Direct Contact
650
HAPPY CLIENTS
987
WORK COMPLETED
17
AWARD WINNING
7543
TELEPHONIC TALK
Top lezingen en centrale podium shows van Steve Carlin

Steve biedt heel veel verschillende soorten shows aan. Deze worden veel geboekt tijdens congressen, beurzen, bedrijfsfeesten en bruiloften. In zijn spectaculaire en interactieve shows demonstreert illusionist Steve Carlin vele bijzondere mind-reading acts en mentale tricks. De shows kunnen worden ingezet op bijna elke locatie en is geschikt voor groepen tot 500 personen.

Steve Carlin Close-up Magic

Steve Carlin is een meester in Close-up Magic, waarbij hij al rondlopend recht onder de neus van de gasten illusies met munten, telefoons, gedachtenlezen en kaarten doet en iedereen enthousiast en verwonderd achterlaat. Zelfs zakkenrollen, horloges rollen, en stropdassen rollen is bij Steve een normale gang van zaken!

Steve Carlin op maat gemaakte workshops.

Steve verzorgt ook workshops voor bedrijven en groepen die geïnteresseerd zijn in de fijne kneepjes uit het vak. Denk aan perceptie, afleiding, beter communiceren, vingervlugheid en gedachtelezen.

VIDEO'S
MEET OUR HAPPY CLIENTS
Quick Question?