Illusionist - Street Magician - Mentalist
VICTOR MIDS
CLose-Up Magic

Waarbij Victor al rondlopend recht onder de neus van de gasten illusies met munten, telefoons, gedachtenlezen en kaarten doet en iedereen enthousiast en verwonderd achterlaat.

Shows

Voor elk congres, bedrijfsevenement en bruiloft!

Workshops & Trainingen

Op maat gemaakte interactieve workshops en trainingen welke goed aansluiten op de thema’s vanuit de opdrachtgever.

Victor Mids

Victor Mids is illusionist en arts, en bedenker en host van het televisieprogramma MINDF*CK. Met wekelijks meer dan 2 miljoen Nederlanders aan de buis gekluisterd is MINDF*CK de kijkcijferhit van de zaterdagavond op NPO1. Hierin wist Victor onder anderen onze premier te MINDF*CKEN, evenals Matthijs van Nieuwkerk en tijdens een liveshow onze koning. Ook Victor zijn boek is een regelrecht succes, waarvan al meer dan 100.000 exemplaren zijn verkocht. Naast MINDF*CK presenteert Victor samen met Art Rooijakkers het Beste Brein van Nederland. Victor zijn fascinatie voor wetenschap combineert hij met illusies om te laten zien op wat voor manieren uw hersenen en zintuigen u voor de gek kunnen houden.

Direct Contact
650
HAPPY CLIENTS
987
WORK COMPLETED
17
AWARD WINNING
7543
TELEPHONIC TALK
Neuromagic show van Victor Mids

Neuromagic is een combinatie van illusionisme, psychologie, geneeskunde en vingervlugheid. De klassieke vorm van goochelen achter zich latend, demonstreert Victor de inzichten die schuil gaan achter zijn unieke illusies en (interactieve) neuropsychologische experimenten. Hoe makkelijk bent u af te leiden? Hoe werkt ons geheugen? En bestaat er eigenlijk wel een vrije wil? Ervaar zelf hoe makkelijk uw eigen hersenen en zintuigen voor de gek zijn te houden.

Victor Mids Close-up Magic

Laat je bewonderen door Close-up Magic, waarbij Victor al rondlopend recht onder de neus van de gasten illusies met munten, telefoons, gedachtenlezen en kaarten doet en iedereen enthousiast en verwonderd achterlaat.

Trainingen & Consultancy

Wij bieden ook trainingen & consultancy voor bedrijven, grote lange termijn projecten en soortgelijke activiteiten. Alle fijne kneepjes uit het vak. Denk aan perceptie, afleiding, beter communiceren, vingervlugheid en gedachtelezen.

VIDEO'S
MEET OUR HAPPY CLIENTS
Quick Question?